Lørdag d.12/6-2021 Kl. 12-15 er der udgivelsesreception og signering i Fantask ved Tatiana Goldberg! Naids hemmelighed er tredje bind i den prisnominerede danske serie Kijara.Kijara har lagt sin dysfunktionelle familie og sin fortid hos den kriminelle organisation Klanen bag sig, og hun begynder så småt at falde til hos politiorganisationen PURGE, der tager sig af kriminalitet relateret til illegale GMI’er – genetisk modificerede individer. Men livet som både illegal og agent er ikke nemt, og ikke alle er lige klar til at ac ceptere hende i teamet. Midt i sin kamp med både træning, missioner og relationer hos PURGE opdager Kijara, at hun ikke er den eneste, der har hemmeligheder. Hendes kollega Naid er vist ikke den, han giver sig ud for at være.

Da Fantask stadig er underlagt corona restriktioner, er det kun muligt for fem Kijarafans at stå i kø til signering samtidig i selve butikken, resten bliver stillet op udenfor. Man skal selvfølgelig bære mundbind og spritte af som normalt indenfor. På trods af begrænsningerne glæder Fantask sig rigtig meget til at have Tatiana på besøg og til at se alle jer mange Kijara fans i butikken. Ses vi 🙂

https://www.fantask.dk/browse.asp?category=comics&sid=21143